Isten nyomában Morgan Freemannel

Isten nyomában Morgan Freemannel

Te értékelésed: 0
0 0 szavazat

Író

Szereplők

Bemutató

Tartalom

A műsor az Oscar-díjas Morgan Freeman által készített és vezetett nagyszabású hatrészes sorozat, amely annak jár utána, hogy az emberek a Föld egyes pontjain miként igyekeznek megérteni Istent.

Kicsoda is Ő? Honnan jöttünk? Miért létezik a gonosz? Mi történik velünk a halálunk után? Valamennyiünk életében eljön a pillanat, amikor feltesszük magunknak ezeket a kérdéseket, s az esetek többségében valamennyien más és más megoldásra jutunk.

A műsor egyik különlegessége, hogy több irányból is megvizsgálja a jelenségeket. Tbbek közt megpróbálja megérteni, hogy a vallás milyen fejlődési pályát járt be a történelem során, s megfordítva, hogy a vallás miként hatott a különböző társadalmak alakulására.

Az Oscar-díjas színész mindent megtesz azért, hogy Ő maga is a Létező közelébe kerülhessen. Az epizódok során ellátogat a nagy világvallások fontos szent helyeire, felkeresi Jeruzsálemben a Siratófalat, Indiában a Bódhifát, Mexikóban a maja templomokat és Texasban a több tízezer férőhelyes Lakewood “megatemplomot”.

Kalandozz Te is Morgan Freemannel, közben nézz egy bámulatos és gondolatébresztő történetet hitről és spiritualitásról, tudományterületeken és vallásokon át! Nézz egy bámulatos és gondolatébresztő történetet hitről és spiritualitásról, tudományterületeken és vallásokon át!

Isten nyomában Morgan Freemannel
Isten nyomában Morgan Freemannel
Isten nyomában Morgan Freemannel
Isten nyomában Morgan Freemannel
Eredeti címeThe Story of God with Morgan Freeman
Első adásba kerüléseApr. 03, 2016
Utolsó adásJan. 23, 2017
Szezonok2
Epizódok8
ÁllapotReturning Series

Szezon és epizódok

1Szezon 1 Apr. 03, 2016

Ezeket láttad már?

Amikor megáll az idő
Gépek a holdon
Close